Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/d/9/tandenblekenhoofddorp.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2442 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/d/9/tandenblekenhoofddorp.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php:2442) in /customers/9/d/9/tandenblekenhoofddorp.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/d/9/tandenblekenhoofddorp.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php:2442) in /customers/9/d/9/tandenblekenhoofddorp.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Over ons | Tanden Bleken Hoofddorp
OVER ONS

Maak kennis met ons

Tanden bleken Hoofddorp

Over ons

 

Tanden bleken hoofddorp is een schoonheidssalon welke gevestigd is aan de Waddenweg 175 te Hoofddorp. Wij zijn gespecialiseerd in het bleken en polijsten van tanden, met als doel altijd direct resultaat! Ja, u leest dat goed. Bijna al onze klanten hebben direct resultaat na de eerste behandeling. 

Merkt u dat het gewone tanden poetsen niet meer genoeg is? Maar ziet u de stap naar de tandarts of kliniek niet zitten? Dan bent u bij tanden bleken Hoofddorp op het juiste adres! Wij onderscheiden ons van de gangbare salons omdat we gebruik maken van de nieuwste technieken om u tanden zo veilig mogelijk te bleken.

Onze behandelingen zijn geschikt voor iedereen die een stralend wit gebit wilt. Het voordeel van onze behandelingen is dat ze absoluut volkomen veilig zijn en geen pijn doen.

Indien u op zoek bent naar een salon in Hoofddorp, Haarlem en omgeving Amsterdam bekijkt u de website www.tandenblekenhoofddorp.nl. Ook kunt u contact opnemen via info@tandenblekenhoofddorp.nl of via het telefoonnummer 023 205 2277.

Wellicht mogen we u binnenkort verwelkomen in onze salon in Hoofddorp.